Brand

Hej godis!
Ja detta var väl inget jag hade väntat mig direkt!
Vid kvart över sju ringde min granne på dörren och berätta för mig att de brann i lägenheten på andra våningen och vi skulle utrymma.
Livrädd för att brinna och brinna inne så gick jag med bestämda steg mot kaninburen, tog Sniff och stoppa honom i transportburen. Sen tog jag min telefon och mina nycklar och gick ut.
Kort efter att jag kom ut så kom brandkåren med polis och ambulans.
Vi fick stå ute och vänta medans dom gick in och släckte och rev ut en massa inredning, vid denna tidpunkten var jag så skakig och chockad att jag ringde min pappa.
När pappa kom så kom tårarna och jag grät eftersom jag är väldigt rädd för elden!
Efter ett tag så fick vi gå in våning efter våning och min var sist såklart eftersom jag bor på femman & när jag kom upp så gick en brandkvinna(det var en brud) med mig in och lukta och kände på fläkten osv så de inte hade spridit sig upp till mig.
Och nu sitter jag här och försöker att slappna av.. Jag har ordnat så jag får bo hos min mamma eller pappa med kaninen ifall de skulle vara så att de inte går att sova här.
Sniff har tagit de väldigt bra han ligger just nu och snusar. Jag tittar till honom hela tiden bara för att se så han andas.
Min kämpe verkar inte ha tagit någon större skada i detta drama utan han ser rätt lugn ut.. Det är värre med mig jag har en miljon tankar som jag inte kan rå för.